Nutrilett

Nutrilett viktklubb

Du känner säkert till Nutrilett, det välkända varumärket som säljer en sund måltidsersättning som du bland annat hittar på apoteket, men kände du till att Nutrilett även har flera olika viktminskningsprogram? Du kan följa deras viktminskningsprogram genom att registrera dig på deras hemsida vilket i praktiken gör Nutrilett till en slags viktklubb.
Läs mer om Nutrilett här »

Gratis viktklubb

Eftersom Nutrilett inte har någon medlemsavgift är deras viktklubb gratis, vilket är rätt så fantastiskt tycker vi på viktklubbar.se. När du har registrerat dig hos Nutrilett får du ett 3 veckors viktminskningsprogram, tips & råd, tillgång till en mängd artiklar och en massa inspiration. Inte så illa för att vara en gratis viktklubb, men tänkt på att du behöver köpa Nutriletts produkter om du ska gå ner i vikt med deras viktminskningsprogram. I slutänden blir det ändå inte så dyrt eftersom du inte behöver lägga lika mycket pengar på vanliga måltider när du bantar med Nutrilett.

Gå ner i vikt med Nutrilett

Grundtanken med Nutriletts metoder är att du ska dra ner rejält på kalorierna så att du kan gå ner i vikt, men hur många kalorier du kan förtära beror på hur snabbt du vill gå ner i vikt och vilken metod du väljer.

  • Viktminskning med 5:2 dieten. Nutrilett är en av de få viktklubbar som använder sig av den omåttligt populära 5:2 dieten. Med hjälp av deras måltidsersättning blir det betydligt enklare att följa 5:2 dieten tills man är nöjd med sin vikt.
  • Snabb viktminskning. Om du vill gå ner i vikt snabb kan du göra det med Nutriletts snabba viktminskningsprogram då du byter ut alla dina måltider mot den protein- och vitaminrika måltidsersättningen.
  • Långsiktig viktminskning. Om du följer detta program ersätter du bara vissa måltider med måltidsersättning.
  • Håll dig i form. När du är nöjd med din vikt ger Nutrilett dig en massa tips, råd och motivation som hjälper dig att behålla vikten och som lägger grunden för en sundare livsstil.